PÅSK MED KONST OCH MAT

Mickel (sonen) hade googlat på Delsbo och då kom jag upp som andra sökobjekt, efter Hemköp” Berättar Stanley i Delsbo. ”Det är väl för att ja skrivit om dig flera gånger.” Han skrockar. Allt det här med Nätet är en ny värld.

  Han berättar att han varit på Stenegård i Järvsö och kollat på konst. ”Det var skoj, en massa ungdomar (under 50) men tror du de hade Salta Pinnar, fast   det var Vernissage och allt; Icke sa Nicke.” “Den här Världen är verkligen på väg rätt ned i dyn” medger jag bekräftande.

  Jag säger att bilderna från konstutställningen, den med Per Ölunds Snoppar, jag besökte förra helgen, på Galleri Helena vid Strandvägen i Stockholm, nu äntligen trillat in i min blogg. Låt oss reprisera dem här.

Phallos-av-Per-lund_thumb1Helena-Olsson-och-jag_thumb1 

Byst-av-Per-lund_thumb1Av-Per-lund_thumb1

  Imorgon är Stanley bjuden till T och A-C på Pärlhöna i Arbrå och själv, medan H är i Knoppe och rider Islandshäst, samlar jag mig inför eftermiddagens attack av barn och barnbarn. Älgstek med Pressgurka och idag skulle författaren Lars Ahlin ha fyllt 100. Förmodligen kommer då Urban, som vanligt, lägga en blomma på hans grav.

  Imorgon återuppstår Jesus enligt legenden och Lars Ahlins fortfarande ytterst läsvärda böcker finns på biblioteket.

En tanke om ”PÅSK MED KONST OCH MAT”

  1. Христос воскрес!
    Lars Ahlins återkomst är oxå väntad, trots att han
    sen länge varit före.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.