POSTPÅSK MED TIGGARE, DECKARE OCH MUSIK

  H lär Jullan en massa om LCHF-kost medan Jullan undervisar H i avancerad datahantering.

  Funderar på vad Jullan och jag ska göra under resten av veckan, när H har rest.

  Imorgon tisdagkväll är det Rock´n Roll med ”Trouble Boys” på ”Kulturstjärnan” i Gnarp och på onsdag kväll spelar mitt nya favoritband ”Skenet” i Sundsvall.

  Läser ”Granne med döden”, Modernista förlag, av Alex Marwood och upptäcker att det yngre Brittiska deckaren är på topp. Inga kyrkoherdar, murgröna över vittrande murar bakom vilka prudentliga tanter, de som sköter kyrkans välgörenhetsbasar, kokar ihop sataniska planer.

  Istället ett hyreshus i London, ett äckel till hyresvärd, en prydlig man som mördar och balsamerar kvinnor i sin lägenhet, en förrymd 15-årig tjej som rånar fyllon, en psykotisk katt, en Iransk flykting och en rar gammal (typ Söderkåkar) satkärring.

  En riktigt bra deckare men när vi åker till Starks ICA-halll i Harmånger kommer verkligheten  ifatt. En Romkvinna utan ben sitter vid ingången och tigger. Välfärdssystemet hemma i Rumänien finns väl knappt ens på papperet men varför blir så många arga på tiggare?

  Själv mår jag illa av ”Musikhjälpen” i P3 och förstår inte varför Public Service ska sänka sig till Jippoartad Välgörenhet.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.