UNDER TIDEN SOM STATSMINISTERN TALAR PÅ STORA TORGET

  TullaMaja, som sover över i Jättendal, H och hon sitter på kvällen och lägger upp planer för sitt Yoga- och Meditationsläger här på gården 18-19 Juli, berättar att hennes bild på Instagram, den som föreställer henne och Kjell Lönnå, fått några fler lajks än bilden på henne, Therese och jag, den från ”Kolonins ” konsert för någon vecka sedan. Alarmerande.

TullaMaja och Kjell LönnåTullaMaja, Therese och jag

  H kör mig till SR Västernorrland, radiostationen på Krönvägen i Sundsvall och 1:a Majsändningen av ”Ring P1” och jag passar på att tuta i Billy Abram att lajka bilden där jag är med. Kampen mot Dynastin Lönnå måste ha bränsle och om inte det räcker får jag gå ut med en ekivok och lättklädd  bild på Kjells fru, Ulrika, och undertecknad.

  Programmet kommer att, givetvis, denna dag, att handla om Demokrati men även om vaccinationer. Är det samma människor som på ovetenskapliga och vidskepliga  grunder vänder vaccinationsprogrammen ryggen som de som skiter i att gå och rösta? Individer som vänder etablissemanget ryggen och tycker att de på så vis är högst speciella och fiffiga?

  Efter sändningen åker vi hem till Lotte Nord och hennes man Lars i Juniskär. Medan H och Lotte rider Islandshäst sitter Lars och jag vid köksbordet  och pratar. Vi kommer in på ägarstrukturer och maktförhållanden inom tidningsbranschen men även på det där moderna sättet att göra radio, typ Rix, eller P3:s ”Morgonpasset” där tre personer flabbar  tvingande uppsluppet. Jag känner mig exkluderad när de tokskrattar men njuter av att bli djuriskt och slickande inkluderad av paret Nords hund Nisse samt katten Måns.

Nisse, Måns och jag

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.