ONE FLEW OVER THE KRISTI HIMMELSFÄRDS DAG

Hört Göken?

  Nej, men Glassbilen, och, tack för det, Hackspetten.

  I vanliga fall, en dag som denna, hade jag ringt min lokala Väderguru och Spåman, Sten Kardell vilken läser t.ex. vinden på Palmsöndagen, det är den dagens vind som kommer att dominera hela sommaren, och så är det på vilket sätt som isen går upp nere på sjön. Sten har en metod för att läsa islossningen men han är, uppger Lars-Göran, som jag igår mötte under promenaden, på  Rhodos. Själv avser byns egen Jussi Björling att åka till Norge med Kyrkokören och sjunga på 17:e Maj.

  H är i Italien. Sussi är i New York. Alla bara reser hela tiden.

  I eftermiddag reser t.ex. Greven hit till Jättendal. Under tiden, det kan faktiskt vara lite småtrist på landet, det ska gudarna veta, läser jag ”Onda flickor” av Alex Marwood och det är en verklig favorituppläsare, ingen skådis utan bruksuppläsare för det blindanpassade biblioteksväsendet, Maria Samuelsson som läser. Hon och Ove Ström är så bra, så bra.

Greven och jag i glatt samspråk

  Återupptäcker John Hiatt och tackar Spotify för att slippa höra enbart vinden. Blåsten har ett upprepningstvång, kanske borde den ha en diagnos. Ska prata med Greven om detta när han dyker upp.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.