ROCK´N ROLL ANNIVERSARY NÄR ERIK FYLLER 50

KLÄDSEL: Rock’n Roll T-shirt stod det på inbjudan till min Älsklingssvåger Eriks 50-årskalas på “Debaser Medis”. Ute är det lönehelg och Medborgarplatsen är svullen av Starkölsröster, rop och skrik.

Vi går två trappor upp i Medborgarhuset och det är dukat med runda bord och scen med saftig ljudanläggning. Allt, eftersom Erik är ett rockfreak av stora mått, går i rockens tecken. Varje bord är en artist och själv finner jag mig på scenen gastande Bowies ”Rebel, Rebel”. God mat, musik och tal.

Erik och jag

Alla är glada, stämningen öppen och Erik är lycklig.

Går hem ned över Götgatsbacken och tänker den overkliga tanken att vid den här tiden  imorgon är jag och Maria på väg till Tirana i Albanien. Livet är ta mig fan konstigt men en sak är klar och det är att kalaset var alla tiders.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.