FÖDELSEDAGSFROSSERI

Oj vad du glufsar i dig” anmärker Felix trött. Själv petar han håglöst i maten för det blev lite sent igår, eller tidigt i morse, om man säger så.

Okej, han har rätt för jag kan inte sköta en Brunchbuffé som den på Stockholm Waterfront Hotell när vi firar min födelsedag.

IMG_0933

Italienska skinkor, Japanska laxbitar, Franska grytor, ja allt, precis allt och ännu mer. Efterrätterna, oh la la, och jag som älskar både Crème brûlé, pannkakstårta och Citronmojänger. Mina proppar går.

IMG_0927

Greven, Jullan, hemma över helgen från London, och H äter och smaskar men varför får jag för mig att Jullan håller fingret för kamerahålet när jag försöker ta en bild av henne? Hon är skygg som Garbo.

IMG_0932

Efteråt bär pojkarna ut mig, ställer mig på trottoaren där jag tillsammans med H vaggar som en Pensionärspingvin hem och en väntande tupplur.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.