JÖSSES VILKEN RÖRA

  Vilken röra. Först två damer varav den första var ”lite annars”, som man säger i Norrland, och den andra tokskruvad. Hög på Gud eller vad det nu var.

Sedan följde ett helt ”normalt” samtal om Sveriges plats i FN:s Säkerhetsråd. Fint men sedan kom mannen som tyckte det var helt ok att en massa människor mördats på flygplatsen i Istanbul och då brann varenda säkring i mitt proppskåp.

Till slut två män, apropå tvåkönade toaletter i New York, som seriöst vände och vred på detta med att stå eller sitta och hur toalettsituationen vid offentliga lokaler bäst  ska lösas.

Allt medan världen brinner. Kan ”Ring P1” bli galnare än så här? Tveksamt.

En tanke om ”JÖSSES VILKEN RÖRA”

  1. Ja det är ju underbart, haha, lyssnat idag och ibland tänkte jag att nu kommer det något något så när vettigt, men ack, ack, underhållande är det i vilket fall och inte lätt kan det vara att sitta i en viss ände av denna ledning, tycker du klarade dig helskinnad ändå:-), måste erkänna att jag inte hörde de sista minuterna så det kanske var något alldeles extra jag missade där:-), ha det bra!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.