TVÅ VÄRLDAR

 Munkbrohallen i Gamla Stan är inte som ICA Starks i Harmånger. Varorna är mer åt delikatesshållet, personalen lika trevlig men kunderna är annorlunda.

pa-gymmet

  Efter ett träningspass på World Class Slussen, måste väcka kroppen till liv, är det en fröjd att gå in på Munkbrohallen, köpa sin Schweizernöt och surdegsfrallor.

  Enligt statistiken är c:a 20% av kunderna på Starks SD-väljare, fridsamma men politiskt ute i det blå, men på Munkbrohallen löper man en stor risk att stöta ihop med någon av, Riksdagen ligger alldeles nära, Järnrörsgängets Riksdagledamöter och partifunktionärer.

munkbrohallen

  Axel Carlberg hjälper mig att handla, Anna syns också på bilden, och allt går som smort.

  En rar gammal dam följer mig upp längs Tyska Brinken.

  Ibland är det lätt att glömma att det finns så många rara och hjälpsamma människor.

  Får aldrig glömma det. Och så är jag tacksam över att få röra mig mellan två så skiftande köptempel: ICA Starks i Harmånger och Munkbrohallen i Gamla Stan.

En tanke om ”TVÅ VÄRLDAR”

  1. Tänkte precis på det, att de är många, ja du vet, och vi måste ju ha dem runt omkring och just ikväll förstod jag det. Fridsamma kanske men så skrämmande när de inte ens vet vad programmet bygger på, vi har ju inga svenska analfabeter här så det är märkligt att man inte läser det man engagerar sig i, det är farligare än allt annat som låter och hörs, det här tysta.

    Det ser mysigt ut där i Munkbrohallen, gillar när det finns lite gott att handla och så rara de är mot sina kunder:-) och andra är rara också som hjälper dig, väldigt fint och man blir glad av sånt.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.