GONG YOGA

Yoga är väl inte riktigt min grej, jag är mer en Gymman men när TullaMaja, själv yogainstruktör, berättar att hon varit på Gong Yoga blir jag eld och lågor.

Det är ett tvåtimmarspass som börjar med meditation och slutar med ett långt bankande på en jättegonggong.

”Jag var underbart mör i fyra dagar” säger TullaMaja uppskattande och när jag berättar detta för Maria går hon också i gång. Maria är öppen för nya upplevelser och lördag morgon, strax innan det ska börja, kommer vi in i den fulla salen. Gong Yoga är populärt, den saken är klar.

Vi får sköna ulliga madrasser och Anna, som leder sessionen, förklarar och initierar en liten meditation och några andningsövningar.

”Släpp taget, låt tankar och bilder komma och gå, det är dessutom fullmåne så förutsättningarna är de allra bästa.”

 

Sedan börjar hon bearbeta den jättelika gongongen. Luften fylls av vibrationer och ljud. Det stormar, svävar och viskar och snart vet jag inte om jag sover/drömmer eller är vaken och strunt det samma. Det är en härlig upplevelse.

Efteråt blir det te och frukt och när vi letar efter vår bil känns allt drömligt.

Gong Yoga? Det är toppen!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.