TOTEMPÅLE PÅ VÄDRING

Rufus har revirmarkerat i hörnet vid Totempålen” förklarar Gustav när han och hans pappa Anders varit ute i skogen och lockat på räv för att sedan plocka upp mig vid Sandbäcken och köra mig hem. Gustav sköter Rufus när jag är borta men det är först när jag kommer in i köket som jag fattar det där med revirmarkering. Det luktar hemskt. Har Rufus fått för sig att han blivit en mink?

Och just Totempålen, måste han revirmarkera där?

Kulinarisk Highlight i helgen: Älgentrecote med rödvinssås och ljummen och okladdig, men med vinegrette, potatissallad.

Och så Geert Wilders på det. Lyssnar på TV för en gångs skull. En ensam man, fjärran från demokratiska ideal och med många livvakter, blir riktigt stor i Holland. Han avskyr Muslimer och får många med sig.

Det är tokarnas tid. Populister på parad.

Och så revirmarkering.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.