KUL PÅ ROMARVIS

Upphetsade röster från TV:n och jag dras som en fluga till en hästskit mot de uppjagade ljuden. Det drar ihop sig till MMA-match och den Svenske slagskämpen ”The MaulerGustavsson ska möta en, tror jag Brasilian.

Eftersom jag lyssnat på en ljudbok om Svensk maffia vet jag att de allra mest tvivelaktiga figurerna sitter närmast buren där kampen utkämpas.En kurvig pudding i bikini visar upp några slags skyltar. Hon är väl MMA-värdinna. Det hela stinker pengar, svett och blod.

Emma refererar/syntolkar och hon gör det bra. Vi kommer genast överens om att kalla Gustavssons motståndare, han heter ju något på ria, för Pizzerian.

”Gustavsson slår en fet uppercut och kör en armbåge i Pizzerians njure.”

När Pizzerian fått så många sparkar och smällar att han ligger ned blir det ett kort avbrott och ett läkarteam störtar in, kommer de från företagshälsovården, och konstaterar att han, trots att blodet forsar, kan fortsätta matchen.

Så där håller det på och i femte ronden är Pizzerian helt utslagen

”The Mauler”utropas till segrare, publiken vrålar av hänförelse och han ber med grötig röst sin flickvän att komma upp. Han friar, hon säger ja, och nu är publiken så till sig att det inte finns några gränser.

Det måste var på det här viset de roade sig i gamla Rom, och, betyder det att vår nuvarande typ av samhälle håller på att klappa ihop?

En tanke om ”KUL PÅ ROMARVIS”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.