STADSHUSETS SKUGGA OCH OM SLÄKTVEGETARISM

Gamla Stans gränder, d.v.s. Västerlånggatan, myllrar av turister och jag känner mig som Indiana Jones huggande en väg genom Amazonas djungel, när jag käppar mig från Järntorget till Apoteket vid Västerlånggatan/Storkyrkobrinken. Vägen hem går längs paralellgränden Prästgatan och den är folktom.

Tränar med min nya PT Linda Frödin Glad på World Class Slussen, hon tar 140 kg i Marklyft och är snabb som en Antilop på 400 meter.

Vi pratar om olika typer av Vegetarianer: Vanlig vegetarian, Lacto dito, Stockholms Vegetarian (ät fisk och kyckling) och så det allra senaste: Släktvegetarian. Det senare är en person som till vardags äter vegetariskt men som vid besök hos föräldrarna, äter, för att undvika bråk och larviga diskussioner tar skeden i vacker hand och äter kött.

Ministrar kommer och går men stadshuset består (gammalt djungelordspråk)

I morgon tar jag Y-bussen Norrut för på Åvägen i Jättendal behöver man ingen Machete.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.