SEKTEN ÄR VÄRST

Slabbig nysnö, en sådan där gegga som hatar skor, täcker gränder och trottoarer. Lägg till ett ett kallt regn och fram träder ett mycket ocharmigt Stadsväder.

Tar en taxi till Radiohuset vid Gärdet och inspelning av ”Fogelbergs Ljudbokspodd” Tillsammans med Anna Maria Käll, en ljuvlig inläsare av Ljudböcker, och Malin Persson-Giolito, författare till succéboken ”Störst av allt” bänkar vi oss i Studio 45. TullaMaja befinner sig i SR:s Sundsvallstudio men var vi alla är, är inte viktigt. Huvudsaken att det blir ett bra program.

Malin har en torr underskruvad humor och Anna Maria är både förtjusande och mycket erfaren. Den senare har läst in nära 200 böcker.

Mot kvällen är det dags för Publicistklubbens möte i Kulturhusets Café Panorama.

Matilda Gustafsson, ung driftig reporter på DN berättar om hur hon arbetade med fallet ”kulturprofilen” och alla de riktigt fula saker som Svenska Akademin tigit om. Under de äkta mattorna har sopats massor av skit.

Sekten är värst.

Efter pausen debatterar manliga chefstuppar, killar i karriären, om de allt oftare förekommande direktsändningar.

Joar B., tidigare ”P1 Morgon” och numera DN menar att fixeringen vid att skildra olyckor direkt men utan att fördjupa, göder Högerpopulister då dessa oftast har pessimism som grundhållning.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.