ÅNGESTHANTERING

Baby, it´s allright now”, visst hette de ”Free”?, dånar ur högtalarna, lunchrusningen med gymmande kontorsmänniskor är över och PT-Maria och jag är nästan ensamma på World Class Slussen.

Vi använder inga maskiner, bara en käpp och en hantel. Ligger på rygg och medan PT-Maria säger åt mig att pressa svanken mot golvet, hon kollar med ett par fingrar, ber mig att föra käppen i en båge bakåt medan jag sträcker en benet, båda är i luften, upp, rakt fram och ned.

Det spänner i magfläsket. Först lite grand men snart något alldeles helvetiskt.

Det är jätteskönt och jag tänker att av alla metoder att bota ångest, och får magmuskler, är denna den bästa.

”Yeah, baby, it´s allright now.”

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.