GÄRNA SVT OPINION MEN FÖRST EN KOPP KAFFE

Står och hänger över en stark Latte, surdegsfralla med Mozzarella samt en Italiensk Citronläsk hos Christer på vid Västerlånggatan 60. Själva Christer är borta på ett ärende men Gabriel, hans systerson, är också en överdängare när det gäller att laga kaffe.

En stunds kaffekontemplation innan tåget avgår till Göteborg.

Ikväll ska jag medverka i SVT Opinion Live. Som vanligt är det min programledarroll i ”Ring P1” och en debattartikel i Expressen som lett till detta.

Ann Heberlein har farit fram i Sociala Medier, plus debattartikeln, och menat att just det faktum att jag är ”i karantän” styrker hennes tes om att jag och några andra frilansar i samma karantänsituation skulle sväva på målet och vara partiska.

I just mitt fall bygger hon sin argumentation genom att förvanska, citera fel, något jag sagt i programmet.

Jag har inte uppmanat flyktingar att gå under jorden, bara ställt frågan, efter det att jag sagt: Jag vill inte uppmana till lagbrott men…

Det är bara att backa bandet och lyssna.

Om man studerar lagen är det för övrigt, om man inte gör det för att tjäna pengar, inte brottsligt att gå under jorden.

Rätt ska vara rätt, som alltid i ”Ring P1”, argument ska bemötas, granskas och i bästa fall leda fram till nya spännande tankar.

Public Service är något att vara stolt över, en del av Demokratin och så långt från Fox TV man kan komma.

Står i mina egna tankar, njuter av kaffet och hör folk ropa ut sina beställningar och gå vidare. Alla har vi våra uppgifter i livet och själv ska jag passa tåget 16.09.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.