PUBLICISTKLUBBEN MARS 2019

Anna Hedenmo, PK:s ordförande, frågar Kulturminister Amanda Lind, appropå Ministerns saftig Rastafrilla, om hennes synpunkter på kulturell aproprierin.

Rätt larvigt. Det är som om jag skulle få stå till svars för att jag bär en Brittisk Tweedkavaj. Borde jag ha mjukisbyxor från Ullared.

Annars är det trivsamt på PK. Martin och jag slurpar i oss Fisksoppa med Aioli. Det finns kraftigare rätter men de är mycket dyra då PK nu p.g.a. Kulturhusets renovering flytta till ett Dramatenannex på Linégatan.

Vidare diskuteras Bonnieruppköpet av Mittmedia och hur lönsamheten i den digitala tidningsvärlden ska kunna fungera.

Morsar på Ove Joanson, legendarisk tidigare ordförande i SR:s styrelse, Staffan Schmidt (minns Måndagsbörsen) och en snubbe jag inte minns namnet på. Han kommer från Gävle, började på lokaltidningen Arbetarbladet, kom till Aftonbladet och satt bl.a. en månad som fånge hos Röda Kmererna i Kambodja. Det senare förmodligen inget Hälsohem. Det enda som var dåligt i nya lokalen var ljudet och det taffliga sättet att mumla vid sidan av mikrofonen är inget som en Radioman uppskattar.

Ändå. Martin och jag travar över Östermalm i den nypiga vinden, gatorna är ödsliga men vi är överens om att vi fick med oss, alltid något, från kvällens PK-möte.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.