ÅTER I INDIEN

Vinden ligger på men det är lä och sol på framsidan av huset. Trappen är en bra plats att sitta, och ja, att sitta på.

Katten Rufus slinker förbi och ut. Äntligen är det så varmt att han vill vara ute.

Om det nu är för att kasta sig över fåglar eller för att sätta tänderna i möss vet jag inte men eftersom han är en katt får man förmoda det.

Hör att en känd programledare från reklamradion gått under för Coronan. När han var ung, och jag var yngre, var han elev i en programledarkurs där jag föreläste.

Han satt långt fram, var hungrig och hade en pappa som var en berömd journalist.

Pojken blev bara 51, konstigt, och han är den andra som jag någonsin träffat som dött i Coronan. Det är som med Estoniakatastrofen, om man kände någon som drunknat kom det närmare och jag kände ingen.

Hittar en Ljudbok i Storytel som jag läst förut. Den heter ”Shantaram” av Gregory David Robert, är helt ok inläst av Per Julin, och, eftersom boken lätt kommer in på hundralistan av bästa böcker, läser/lyssnar jag på den igen. Den är lika bra som första gången och jag hamnar åter igen i Bombay. Dramatisk, romantisk, hobbyfilosofisk, kriminell, vacker och fullständigt ljuvlig.

Snälla människor har hittat en kassett med min gamla berättelse om ”Bengt Björn” Nu finns två avsnitt här och snart även på min hemsida.

Bengt Björn – del 14
Bengt Björn – del 15

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.