KORSVÄGAR

När Lena från Taxi Gnarp kommer för att hämta mig till bussen har hon med sig en present. Hon fnissar och trycker ett litet knyte i min hand. Känner på en gång att det är en flaska Aqua Vera och jag blir så glad att jag överfaller henne, likt en glad hund, med kindpussar.

Just Taxi Gnarp och särskilt då dess förare Lena Ström är enligt min mening taxiföretagens numero uno, och tro mig, jag har stor erfarenhet på detta område.

Det är sorgligt att lämna Jättendal  när det är så varmt och härligt att jag får en klump i bröstet men nu är det en gång så att livet består av otaliga Korsvägar.

Läser färdigt ”Wunderkind” av Nikolai Grozni  och den är så storslaget vacker, dramatisk och sorglig som en bok varit inte sedan ”Vindens skugga” av spanjoren Zafón. ”Wunderkind” är hämtad från Sofia i Bulgarien strax innan Muren klappade ihop och några ungdomar på Sofia musikskola för begåvade barn är så anarkistiska att de i sitt hat mot det fyrkantiga och hjärnkrympande systemet spelar som Gudar och samtidigt är djup självdestruktiva. En otroligt bra bok och det var Stanley i Delsbo som gav mig tipset.

Sitter bredvid en rar dam från Sundsvall. Hon ska ned till Stockholm för att barnvakta sina barnbarn. Själv ska jag fortsätta utbilda mig med mina nya apparater tillsammans med Sabina.

Just som jag ska släcka ned plingar det i apparaten och Christer skriver att han står vid en korsväg. Står vi inte alla vid en korsväg och om det inte betyder att man blir lamslagen utan istället öppen för att gå åt nya håll är väl detta läge fint och bra?!

2 tankar om ”KORSVÄGAR”

  1. Hej Täppas,

    Mitt lager av Aqua Vera är slut nu. Hamstrade för två år på Överskottslagret ett gigantiskt lager som jag trodde skulle räcka 10 år.

    Du förstår, jag är beroende.

    Nu har jag en slutt kvar i en enda flaska och vet inte vad jag skall göra.

    Hjälp mig, snälla Täppas.
    Den lena oljan, den friska doften som inte kletar sig fast utan står ut en stund – jag MÅSTE ha tag i något liknande.
    Kommer inte igång på morgonen utan Aqua Vera.

    Har ringt och skrivit till Cederroths, de tvår sina händer…

    Vad gör man? Grekland? Södra Italien? Varifrån kom Aqua Vera?

    Hjäälp mig, snälla.

    Bästa hälsningar

    Martin

    1. Martin!
      Förstår ditt utsatta läge. Att stå upp till hakan i skit är blott intet mot att sakna Aqua Vera. Ett rykte, kan vara sant kan vara falskt, säger att de säljer denna produkt på ettt ställe som heter ”Albert och Herbert” i Hudiksvall.
      Hej från Täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.