DET HÄR ÄR INGEN PUDEL

Men visst blev det lite olyckligt när jag i samband med att en dam ringde och sa att människor ogärna rör sig utanför den egna gruppen och jag började dilla om hundraser och fördelen med Gatukorsningar av Blandraskaraktär. Somliga blev djupt upprörda och menade att det bara finns en människoras, Homo Sapiens, och att jag verkar mycket okunnig om genetik. Må så vara men jag tror många förstod vad jag menade.

En sak beklagar jag verkligen och det är att jag inte reagerade hårdare när en inringande man sa ”Adolf Schyman”.  Det var riktigt dumt. Jag borde ha granskat honom noggrannare i sömmarna och inte skämtat om FI. Man skojar  inte ostraffat om Feminism.

Det blev ett mailande och twittrande av sällan skådat slag och det enda jag kan säga om det är att det är roligt när det rör på sig.

Alla ni med kritiska synpunkter får gärna ringa imorgon 09.30 och slå telefonnumret: 099-510 10.

På kvällen åker jag med Maria till Bergsjögården för att lyssna på Cecilia von Strokirchs monolog ”Jojobantning”.

Med tanke på att Wienerbrödet från Hagabagaren till fikat innan dagens sändning var lika stort  som Jylland kunde ämnet ha en viss relevans.

Salongen var nästan full, det skrattades igenkännande men någon storartad aha-upplevelse blev det inte. Puttrigt, och det är inte fy skam en Onsdagskväll i Bergsjö, och en roande avkoppling inför morgondagens, undrar vad det blir för slags fikabröd, hardcore radioshow.

En tanke om ”DET HÄR ÄR INGEN PUDEL”

  1. Det gäller att väga orden Täppas vilket jag ibland har svårt för. Jag hade en chef i Togo (half cast) som menade att blandäktenskap gynnade freden mellan männoskor. Det kan nog ligga mycket bakom det även fast det ibland blir heta diskusioner på G- gatan.
    Den här veckan har varit intressant i Ring P1.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.