TAFS

En dam från Dalsland hävdade tvärsäkert att det är Invandrar/Asylsökande som respektlöst ger sig på och tafsar på unga Svenska kvinnor.

Hon fick svar på tal av bl.a. Gullan, 80, från Skåne, som menade att det där inte har med etnicitet att göra. I hennes ungdom var det hejvilt med Svenska karlar som skamlöst tog för sig men Gullan menade att det gällde att visa var skåpet ska stå, eller som hon uttryckte det: ”Ge honom på truten.”

Full fart var det hela sändningen igenom och producenten Pether Öhlén, Tekniker Peter Wallgren och jag  enades om att det har varit en livad vecka.

Tack alla som lyssnat och ringt. Jag återkommer v 31 och nu på måndag är det Nina Glans som sänder, från Visby och Almedalen.

2 tankar om ”TAFS”

  1. Täppas,

    Du vill väl, men jag skulle önska att du kunde höja blicken lite. Att invandrare är överrepresenterade vad gäller brott och i synnerhet sexualbrott är ett faktum, och ingenting blir bättre av att du förnekar och raljerar över det i radio. Vi har en massiv uppgift framför oss i det här landet med att försöka få hjulen och samhället att fortsätta fungera samtidigt som vi ska ta hand om och integrera en historiskt stor mängd flyktingar.

    Det pågår ett spel idag mot folket och eliten har skickligt manövrerat så att ni vänsteraktivister som ju vill föra folkets talan istället spelar dessa rovdjurskapitalister rakt i händerna. Follow the money eller cui bono som det heter på latin är en bra metod att ta till i sådana här situationer.

    Fredrik Reinfeldt är som du känner till positiv till invandring och har förespråkat och agerat för i princip fri invandring under och efter sin regeringsperiod.

    Nu har Sverige råkat ut för den största invandringskrisen någonsin. Kostnaderna för denna kommer bli ansenliga och Sverige har därför tvingats ta stora lån i internationella banker. Dessa banker älskar att ställa ut lån eftersom de i princip själva skapar pengarna ur tomma luften och lånar ut dom till ränta.

    Och som av en händelse så har nu Fredrik Reinfeldt ett välavlönat jobb i en av dessa internationella banker. Som tack för god förtjänst kan man anta?

    George Soros är en känd rovdjurskapitalist och han har haft mycket tveksamma affärer för sig historiskt och nu anser många att han ingår i en konspiration som riggat den flyktingskris som nu pågår i syfte att öka Europas upplåning i storbankerna. Reinfeldt, Bildt och Borg har sannolikt ingått i denna konspiration. Alla dessa har gått på Bildebergmöten där det ryktas att den här typen av aktioner planeras. Naturligtvis ingår oroligheterna och terrorn i mellanöstern som en del av planen. Vi låter stillatigande människor drivas bort från sina hemländer samtidigt som vi tar lån från de som finansierar terrorn och krigen för att kunna ta hand om dessa människor. Du sköna nya värld…

    Låter det otroligt att det kan ha gått till så här? Goggla då på ”george soros welcome to europe” eller gå till http://www.w2eu.info/. Det är en site som berättar hur asylreglerna fungerar i olika europeiska länder och det finns mängder med uppgifter om hur foldrar delats ut i Syrien, Afghanistan och andra oroshärdar med uppgifter om hur mycket dagpenning m.m. som man får som asylsökande i olika europeiska länder.

    Allt gott Täppas. /Patrik, Göteborg

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.