HÖSTLJUDBÖCKER

  Efter en dag med konstant hällregn öppnar sig himlen. Försöker ta en bild med kameran, som hela tiden pratar, säger ”Väldigt suddig”.

  Strunt i det. Ibland är det suddigt.

  Läser/lyssnar färdigt på Odile Nunes som läser ”Dagar av ensamhet” av Elena Ferrante. Strålande bok fast bitvis smärtsam.

  Han lämnar henne för en 30 år yngre kvinna och hon går sönder. Just det där med att förlora förståndet, tappa kontakten med verkligheten känns in på bara skinnet.

  Men den slutar ”hyfsat lyckligt”.

  Nu ska jag börja med ”Koka björn” av Mikael Niemi. ”Alla” säger att den är så bra men trist att det är han själv som läser och inte Hasse Alatalo.

3 tankar om ”HÖSTLJUDBÖCKER”

  1. Bilden på himlen är väldigt vacker tycker jag. Den blå färgen bakom molnen är så fin. Riktigt sommarblå! Trevlig helg Täppas!
    Solen skiner här och jag har nyss kommit hem från en stärkande skogspromenad med grannen Yvonne och hennes hund Nellie. Nu sitter jag och njuter med en kopp kaffe.
    Ulla H

  2. Igår var jag ute och åkte tåg igen… Var i Västerås. Ebba Witt-Brattströms ”Århundradets Kärlektskrig” har blivit opera i Niklas Hjulströms regi. Rätt spännande! Teatern var smyckad med marschaller och upplyst premiären till ära, vackert. Trevlig helg!
    Ann

  3. Hej Ulla och Ann!
    Skönt att höra att ni har det bra i hösten.
    Häromdagen, när det störtregnade från morgon till kväll, höll jag på att misströsta.
    Men idag är himlen babyblå, solen skiner och luften är behaglig i Nordöstra Hälsingland.
    Hej från
    Täppas

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.