MAPPI-KALAS

Täppas och Susanne LjungDet var underbart att vara man på Grand Hôtel. 800 50+partypinglor var immiga av uppsluppenhet och då jag var en av de enda rikta karlarna på festen fick jag för att hålla på min anständighet oavbrutet flasha bröllopsringen.

Först var det en som heter Carin Götblad som kom fram och gullade. Min hjärna var till en början avstängd och jag frågade Sussie vem det var och hon sa torrt att det var en polis. Då trillade polletten ned.

Då kom Gudrun. Jesus småjävlar. Har inte träffat Gudrun Schyman ordentligt sedan vår fyllenatt för en massa år sedan. Jag sa:

”Tjena Stumpan” Feminister hatar att bli kallade”Stumpan”.

”Hejsan Lilla Gubbe-Lubben”. Fanskapet har humor och jag älskar att bli kallad ”Gubbe-Lubben”.

”Jaha och du är stor på Österlen” fortsatte jag syrligt.

”Ojadå vi är tredje största parti etc etc”. Sedan gick hon. Vilken överlevare! Hon skulle kunna ertappas med att äta en baby rätt ur en barnvagn utanför en affär och med blod runt munnen ändå utstråla fullständig oskuld och komma undan med det. Under kvällen fick hon också pris för sin PR-begåvning.

Ingen Sushi men en massa annat såsom Lax, Parmaskinka, Kyckling m.m. Drack importerat buteljvatten men kände trots Nej-Tack-till-Alkohol att det blev roligare för var minut.

Susanne Ljung Täppas och Amelia AdamoAmelias senaste fynd, den omtalade ”Italienska frisören” tog min hand och försökte krama sönder den. Han var vältränad men det är jag också och ett sådant gammalt bondknep hade han inte mycket för. Kanske stör det hans manlighet att Amelia och jag står på god fot med varandra?

Lyssnade på Nisse Simonsson som höll ett vrålkul föredrag om minnet, Babben var Stå-upp-konferencier och Eva Dahlgren var pretentiöst opretentiös i en monolog.

Sussies väninna, den genomgulliga Marie Oskarsson från Göteborg, hade sin lika Göteborgske man med sig. Han heter Anders Västgård, är PR-man och skriver krönikor i AB. Vi fann varandra i en gemensam beundran inför författaren Carthy McCormack och pinkade på så vis andligen i kors.

Sussi gjorde sig lustig över alla dessa kvinnor som kom och strök sig mot mig men själv hade hon som vanligt en kö av hänryckta ”Stil”-fans som åt ur hennes hand.

Kolla även in M-Magasin

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.