DRÖMMARNAS BANGÅRD

Tänder av från den narkotiska nyhetstillvänjningen som en period med Ring P1 innebär. Varje Pip-Eko är ny tillförsel av drogen: Senaste Nytt.

Ständiga aktualiteter byter nu plats med drömmarna. Satt i en Amfibiebil med ”Skärgårdsdoktorn” och färdades över en stor sammetsslät damm. Vi lyssnade på en CD jag kommit över och ”The Doors” tjoade om och om igen ”Break on through to the other side”. Det var en behaglig dröm och det är bara att tacka för att jag får gå på gratis biounderhållning.

H berättar att hon brukar be de som haft hemska mardrömmar att möta dessa med positivt laddade dagdrömmar.

Ser en bangård vid ett gruvsystem. I underjorden skramlar längs opålitliga rälsar de allra vidrigaste mardrömmar . Det droppar från taket, väggarna är hela tiden på väg att rasa in och den kvava gruvgången luktar ångest.

Vid jordytan möter ett annat tåg. Det är öppet, pålitligt och vet vart det ska. Det kopplar upp mardrömsvagnarna och transporterar ut dem i det varma dagsljuset. Solen får fukten att ånga bort. Det finns sköna filtar och det serveras varm choklad och kardemummabullar. Faran är över och allt ska bli så bra så bra.

En tanke om ”DRÖMMARNAS BANGÅRD”

  1. Tjaae.. Jim Morrison var ju alltid väldigt nyfiken på andra sidan vad som händer efter döden, till sist lyckades han nog få kontakt ( Break on through to the other side) med andligheten och änglarna. Han hade ju effektivare grejer än marlboro light och rödvin också.

    Undrar hur det gick för den andre killen Aleister Crowley som Ozzy sjunger om.
    Han ägnade sig ju åt ockultism och urkrafter nåt som nazisterna också ägnade sig åt.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.