STOCKHOLM, ONSDAG

Greven ligger däckad i någon slags farsot. Vet inte om det är latmasken men han får borra ned sig i sängen medan jag går på gymmet World Class under Hiltonhotellet vid Slussen.

Gert (Fylking) har skåpet bredvid mitt och han berättar att han, Robban (Aschberg), Alex (Schulman) och Fredrick (Federley) ska dra igång ”Talk Radio på den gamla Star FM-frekvensen. Låter kul men lite gubbigt även om de har en fjolla i sitt gäng.

Undrar om deras radio under Modern Times Group i Stenbecksfären blir friare än den typ av radio som jag representerar. Jag älskar Public Service men önskar dem gärna lycka till.

Träffar min nya PT. Han heter Peter, är 22 år, är 190 cm lång och väger 103 kg. Det finns inte en gnutta fett på hans muskulösa kropp. Hans överarmar är som hårt drivna Gödkalkoner och jag skulle inte vilja möta honom på dåligt humör i en trång gränd.

Peter är mycket rar och visar mig olika maskiner och hur jag ska träna i dem. Han fäster ned allt i ett protokoll.

Avslutar med 1 timme i roddmaskinen och när jag går hem längs Riddarfjärden under en lycklig sol är jag så hög på kroppseget Endorfin att jag beslutar mig för att köpa hem medicin=Cola till Greven. Det blir inte sådant där vitt pulver som Farbröderna Plura & Persbrandt enligt Kvällstidningarna dragit upp i sina gubbnäsor utan en flaska av den Multinationella drycken med samma namn.

Får en Kram av Greven. Han säger att han Älskar mig. Det ÄR gott med Cola.

Täppas och Peter, PT

En tanke om ”STOCKHOLM, ONSDAG”

  1. Gert f och Robban A bör nog hålla sig till tv istället, dom har gjort en del kul genom åren.
    Skräpet.. rix morgonzoo som Gert håller på med på den skräpkanalen får andra lyssna på, inget för mig att slösa tid på iallafall.
    Jag håller på P1 som jag anser är en bland få radikanaler som man har något vettigt och meningsfullt utbyte av.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.