HEMMA HOS

Ninna, Christer , jag och CorneliaHemma hos sig själv är man för det mesta. Jättehemma. Men när Expressen kommer för att göra ”Hemma Hos”-reportage känner jag mig lite borta. Omskakad som en sådan där glasbubbla med sävlig låtsassnö.

Dimman har lättat från dalen, solen tronar på himlen och Jullan gör en väldigt smaskig morotskaka. Jag poserar. Cornelia som plåtar ber mig byta skjorta. Jag byter. Snäll. Ninna som är reporter är väldigt rar och plötsligt trillar Christer in. Han kom längs E4 och gör ett hastigt Hemma Hos även han. Kaffe och kaka.

Plötsligt har alla rest sin väg. Jullan snorar och pluggar och själv tar jag, för att få själens och kroppens vätskor på plats, en promenad i det fina vädret.

Jullan och jag



Klicka på bilderna

2 tankar om ”HEMMA HOS”

  1. Hej Jullan och Täppas, det känns alltid lika roligt att träffa er alla i familjen Fogelberg, man känner sig verkligen välkommen. Det var lite av en överraskning att se er idag. Kaffe och kaka slinker alltid ner. Tack Jullan, nu kan jag Twittra, vad det är vet jag inte riktigt men det ger sig kanske med tiden.I morgon är det fredag med lön, då kan man rulla hatt om man vill. Ha en trevlig helg.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.