DEN PERSONLIGA ASSISTENTEN FRÅN HELVETET

När Greven och jag går på Thaiboxning har vi en riktig myskväll. Vi sitter på sköna soffor och det sprutar inte blod och haglar inte utslagna tänder. Det är mest trivsel fast publiken håller ju förstås på att kissa på sig av upphetsning när någon får in en väldigt fin spark.

Bredvid mig sitter en finska. Det är hon som är Den Personliga Assistenten från Helvetet. Kvinnan är rar och skrattar gärna.

Kommer att tänka på ett samtal jag hade i Ring P1. En ung blind bög påtalade att han utan problem fick åka färdtjänst till husmodersföreningens utställning av stora gurkor och osedvanlig praktfulla tomater. När han ville ta färdtjänst till Anarkistiska Blinda Bögars Partynatt var det nobben. Moralen slog till.

Finskan berättar för mig att hon är i Thailand med sin ” brukare”, en snubbe i 40-årsåldern som trillat ned från någonting på jobbet, förstört det mesta i sin kropp fast inte riktigt allt och nu behöver han hjälp med sitt liv. Igår kväll var det på bordell inne i Krabi stad.

Flickorna hade nummerlappar och kunden fick välja. Finnen slog till på nummer 16 och spenderade en timme med henne i något avskilt rum. Finskan berättar att hon under tiden tog en drink, kollade in miljön och pratade med folk. Det var mycket intressant och givande.

Idag, förklarade hon, var hennes ”brukare” lite trött och utschasad men mycket lycklig.

Greven och jagThaiboxning

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.