DEN ”FRIA” RADION

Äldreomsorg har jag ingen personlig erfarenhet av men tvivlar inte en sekund på DN-reportagens trovärdighet. Radio vet jag mer om.

I morse hörde jag Anders Timell säga i ”Mix Megapol”, en station tillhörande den ”Fria” reklamradion,” att Cyndee Peters ser ut som en apa. Hade han arbetat på SR hade det varit hejdå för hans del. Tack och lov.

När blir Anders Timell moderator på nästa SD-konferens? Och, som Di Leva sjunger, Vad är Frihet?

3 tankar om ”DEN ”FRIA” RADION”

  1. Att kalla en annan människa i radio för apa, ska det vara fritt det? Dessutom tycker jag att Mix Megapol med Anders Timell och gänget är ett radioprogram för infantila Stockholmare. Ett tramsande och fjantande som om det vore 10-åringar som är målgruppen. Fast det kanske det är, kom jag på. Jag kanske har missuppfattat det där? Varför lyssnar jag då på detta undrar ni? Jo, för min kollega i bilen brukar lyssna på detta och det är hans bil. Och jag sitter där och tänker, att jag börjar få en förståelse för hur det kommer sig att folk kan kliva över en skadad medmänniska på gatan utan att bry sig, men skyndar sig till en avsågad ek för att tända ett ljus. Vi lyssnar på trams hela dagarna och behöver sällan tänka till om viktigare saker.

  2. Det är då en herrans nåd att Herr A Timell själv är så bildskön dårå. Jag blir skitförbannad då jag läser det här . Jag vill göra en Dagmar Ebbesn nämligen sätta händerna i sidorna och skälla-Vet ni ingen levandes hut ! Skämmes Timmel !! B aälskar din blogg by the way 😛

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.