SKÄRTORSDAG I RING P1

När en sjuksköterska med lång erfarenhet och med sina Birkenstockskor (i min trånga värld har all vårdpersonal sådana dojor) klapprande mitt i vården är det nog fler än jag som spetsar öronen. Hon talade engagerat om det pinsamma med att man p.g.a. platsbrist ibland måste lägga svårt sjuka patienter i korridoren.

Det var ju också en synpunkt, fast från ett helt annat håll, att hemtjänsten inte ska vara tvungna att köpa sprit åt sina missbrukade brukare.

Mehmet som talade om ungdomsarbetslöshet versus slöhet var också tänkvärd.

Alla var bra i dagens Ring P1 och Påsktårtan vi fick levererad från Hagabagarn var rena drömmen. Fylld med Chokladmousse och en massa goa grejor. Jag älskar både tårtan och att vara programledare och att tillsammans med producenten Lotte och tekniker Peter, göra Ring P1.Påsktårta

2 tankar om ”SKÄRTORSDAG I RING P1”

  1. Jag gillar verkligen din avslappnde stil i Ring P1. Du lyssnar, argumenterar, avbryter och lyfter fram. Därför är du bäst på att göra Ring P1.

    Over and out 

  2. Fy vilken god tårta det måste varit:-), och själv är du en väldigt bra programledare, skicklig, inkännande, flexibel och smart! Har kunnat lyssna en del i veckan! Ja kul är du också, inte minst viktigt, det där oväntade ja eller väntade,-) men sagt på ett klurigt speciellt Täppas-sätt med din unika röst:-)

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.