FIELDS OF NEPHILIM

Gungar med bussen söderut mot Stockholm och lyssnar på Söndagens DN. Fasta är den nya trenden och jag tror att just ”Warrior-fasta” passar mig bäst: 20 timmar fasta och 4 timmar tokäta under ett dygn.

På kvällen kommer min äldsta Polare, Barndomskamraten Gösta som bodde i kvarteret bredvid, och vi går till Debaser Medis och lyssnar på ”Fields of the Nephilim”.

Fields of the Nephilim

Det lät som en korsning av ett Gatuarbete med Tryckluftsborrar, utdragning av Visdomstand utan bedövning, vinande Gitarrer och en ruskigt bra trummis samt Änglakörer. Det var fullständigt underbart.

Gösta och jag

Varför har jag Tinnitus idag? Obegripligt.

Sände ”Ring P1” från Radiohuset vid Gärdet. Fick låna den stol och Mikrofon som Lotta Bromé använder i Studio 8 när hon gör ”P4 Extra” och på väg ut ur huset fick jag en kram av Hanna Hellquist. Så då är den här dagen räddad och det enda som återstår är att uppsöka Y-bussen och resa Norrut igen.

Imorgon bitti är jag på plats i Sundsvall för att sända tisdagens ”Ring P1  099-510 10”.

Lyssna: Ring P1! 20130429 09:30

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.