JORDGUBBSLOPPET 2013

Det här gjorde jag fett bra!” säger Greven som hade han, utan syrgastub, joggat upp till Mount Everest topp.

Bedriften består i själva verket av att tillsammans med sina Stockholmspolare, Vidar och Fabbe, ha hasat ur sängen före klockan 12.

Det är dags för årets stora begivenhet: Familjen Fogelbergs Vattenkontroll längs Åvägen vid bygdens stolthet, ”Jordgubbsloppet”.

Familjen Fogelbergs Vattenkontroll

Pojkarna häller upp vatten och saft, nere från dalen hörs upphetsade högtalarröster och man kan riktigt känna hur fanorna smattrar i vinden. I själva verket är det Trädkronorna som vinden får att frasa och susa.

Christer har just kommit upp från Stockholm. Han säger till alla löpare som passerar att de ligger tvåa och piskar på så sätt upp farten. Till nyfikna damer som dras till vår Vattenkontroll likt flugor till en Sockerbit säger han att han kommer från Dagens Nyheter.

H

Vi hejar alla på H. Hon kommer någonstans i mitten av Löparskaran och gör på så sätt en Hedersam insats. Greven brummar uppskattande.

Christer cyklar ned till Målområdet och får syn på Charlotte Kalla. Hon kommer Etta men det är ju inget särskilt med det. Hon kommer ju ofta på första plats. H kommer 47:a och det är större.

Allt som allt var årets Jordgubbslopp och vår Vattenkontroll en exempellös framgång, och, det otroligaste av allt, Greven kom ur Bingen före 12.

Vattenkontroll

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.