LAZY SUNNY AFTERNOON

H Steker pannkakor och diskuterar Feminism med TM. Vad betyder Feminism och vem ”Äger” frågan när t.ex. i stort sett alla Partiledare bedyrar att de är Feminister.

”Feminister som menar att alla män är dåliga är Rasister” inflikar Greven.

Jag lyssnar och diskar. Kontemplerar över att de Hardcorefeminister jag känner till har haft dåliga, på gränsen till ruttna, Pappor men betyder det att de har rätt i sin bedömning av samtliga mäns låga värde. Givetvis ska full Jämställdhet råda och det är rent Löjeväckande att Män fortfarande har högre lön än Kvinnor.

Solen står högt, Hjördis leker och värmen är Het Fetvadd.

Café Skäret

Vi slöar vid Sörfjärdens strand och tar sedan stolta TM till ”Café Skäret” i Norrfjärden. Det finns inget bättre Norr om Dalälven.

TM blir chockad över priserna. 2 Köttbullsmackor och 1 med Ost och Skinka, 1 Chokladboll, 3 Kaffe och 1 Festis för 130:-  Det är så billigt att vi kan fylla på med tårtbitar, Bullar och Kakor. Allt bakat på riktigt Smör.

Måsarna ropar lojt som Sömniga Statister i Filmen om Sommar vid Hälsingekusten.

När vi kommit hem tar jag promenaden och bränner lite Bakverk. Alldeles efter Järnvägsövergången hör jag en bil krypköra. Fattar inte vad de håller på med då stället är högst olämpligt att stanna till på. Smygfotograferar de en blind Radioprofil?

Plötsligt känner jag hur min Vita Käpp rycks ur handen och trycks fast mot Asfalten. Bilen står stilla och har klämt fast min pinne. Sliter och drar, säger riktigt Fula Ord men Käppen sitter fast.

Hör en kvinna säga något till sin man vid Ratten och jag ber dem att för i h-vete backa eller köra vidare. Bilen rör sig och jag får loss Käppen, grymtar några Kötteder och lufsar vidare. Bilen försvinner. Vilka Pulver!
Det är Söndag eftermiddag i Jättendal och Sommaren är så vacker att det gör ont.

På måndag har alla åkt. Jag kommer att sakna en Greve som vaknar långt efter lunch, klampar omkring och strör ut Oförskämdheter.

Kanske finns det då, föreslår TM, ett sådant där nummer man kan ringa för 19,80:- /minuten och få bli Förolämpad av en Jourhavande Tonåring.

2 tankar om ”LAZY SUNNY AFTERNOON”

  1. Vissa borde definitivt inte få köra bil! Hur i h-vete kan man missa din vita käpp? Otroligt! Kanske gubben borde lägga bilkörningen på hyllan och i bästa fall få endast köra kundvagnen på ICA… Men det är sällan självinsikten dyker upp sådär naturligt hos män när det gäller bilkörning. Hellre tillplattad på E4:an, än att lyssna på varningssignalerna.

    Tack för en underhållande blogg, du skriver grymt bra!
    //Tobbe

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.