SAMMA KVÄLL

Senare samma kväll plockar Susanne upp mig med en Taxi på Stortorget och färden går vidare till Tryckerigränd på Riddarholmen och Norstedts förlag. Det är höstupptakt med Kulturpersonligheter i täta stim, vin, mat och Musik.

Jag och Susanne

Sveper ett par glas Loka med Vattenmelonsmak och blir riktigt på hugget. Vi stryker runt, Susanne tar täten och jag har händerna på hennes axlar, genom Vimlet, poserar för Expressens vimmelreporter, växlar några ord med en den ene och den andra. Cecilia Hagen är förtjusande som en nysköljd Frukt och Göran Everdahl berättar om sin förestående Greklandsresa.

Vi missar 10 författare, Bl.a. Jonas Gardell och Aino Trosell när de talar om sina Höstböcker men Gertrud, våran Kompis, säger att alla böcker tycks handla om Syskonrelationer.

Nordegren och jag

Tomas Nordegren kommer fram och vi, två skapligt självgoda Radiohannar står och samspråkar. På måndag börjar han med ”Nordegren i P1” igen.

En höstaktig svalka sänker sig över kvällningen när vi släntrar hemåt genom Gamla Stan. Susanne pratar om boken ”The Drunk diet”, den handlar om hur man både kan leva ett dekadent Rock ’N Roll-liv och samtidigt Löpträna och leva Hälsosamt. I boken står det om ett band som heter ”Airborne” och hon menar att de är hur bra som helst och att vi måste gå och lyssna på dem senare i höst när de spelar på ”Tyrol”.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.