QUIZ

Nämn namnet på den köttätande växt som åt upp en Gosskör i Heidelberg år 1912″ frågar inte Pubägaren på ”The Bell” men det är inte långt ifrån, när Felix och jag hängt med Maria, hennes syster och väninnor till en tillställning i Hudiksvall en kulen Oktoberkväll. Människor åker på Quiz och vi vill inte vara annorlunda. Vi är nyfikna, äter en bit mat och fyller i frågorna. Pubinnehavaren envisas med att tala Engelska. Varför då? I Hudiksvall talas det väl Hudiksvallska men det är väl så att han vill göra sig spännande.

Men varför talar fanskapet en sådan usel Engelska? Jag hör inte vad karlen säger men i rättvisans namn kan det bero på att jag glömt mina Hörapparater hemma.

En fråga som jag lyckas uppfatta är den om hur hög den sammanlagda åldern på ABBAS medlemmar är idag? Innehavaren ger oss med ett litet fniss uppgiften att den yngsta idag är 63. Kan det vara Agneta? Trots att vi inte är speciellt framgångsrika är det mysigt att sitta i värmen bland andra människor och koppla av med att fundera över värdelösa saker.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.