TIDSDOKUMENT

Vi firar Greven 16 år! ,med soppa på ekologisk köttfärs mandelpotatis  och Trattkantareller  samt pannkakstårta med blåbär och hallon. Så långt allt väl men så gör jag misstaget att utmana Greven på armbrytning. Han, som sköljt ned tonvis limpmackor med O´boy framför ett stillasittande TV-spel,  tar mig, som tränat oräkneliga timmar på gymmet de senaste åren, med både höger- och vänsterhand.

Stanley, som har grädde i skägget säger nyktert att det är åldern. Hans son bröt också ned honom när grabben var 15. Det är livets gång. Detta rackarn´s  liv.

”Dra på trissor, Carl Bildt hoppar bock över dig!” skrockar Stanley som hittar en gammal bild i mina gömmor. Jodå, man har varit stjärnreporter på VeckoRevyn, på den tiden det begav sig, och om jag får säga  det själv  borrade  jag betydligt djupare under  mina partiledarintervjuer än vad Poul Perris för närvarande gör under  sina söndags-TV-samtal.

Carl Bildt

”Ja jädrar i min lilla låda” sammanfattar Stanley.

4 tankar om ”TIDSDOKUMENT”

  1. Hälsa Greven ett stort GRATTIS! Trodde nästan det var Sven Wollter som var på besök. Och vilken spänst Bildt hade:-). Imponerad av pannkakstårtan, är en svår variant av tårta tycker jag, liksom rasar ihop bara och svårskuren men gott ser allt ut. För övrigt tror jag att just runt 60-årsåldern, tidigare förstås för många, men då vad man än gör händer något med kroppen, den försvagas tyvärr så det kräver mycket motivation att härja på med träning och annat. Sen finns ju 100-åringar som går långpromenader och skurar golv, men de måste vara av något särskilt virke, forskas för lite på det anser jag.

  2. Sänd över Kurt till mig så skall jag sätta honom på plats, med båda armarna. Att sätta pengar på mig skulle vara som att stjäla godis från småbarn.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.