STORT OCH SMÅTT

H springer ”Midnattsloppet” och från Åvägens i Jättendal, Hälsingland horisont, låter det mycket märkligt. Över 40 000 personer springer 1 mil, asfalten kokar och i varje löpares skosnören sitter ett Mikrochip fastknutet. Vid målgången registreras varje löpare och H blev 11 000 någonting vilket inte är illa. 30 000 ungefär kom efter henne.

I mål

Regnet hamrar mot taket. Rufus är ute någonstans och har väl sökt skydd.

Läser/lyssnar färdigt på ”Städer vid havet – en krönika över en irrfärd” av René Vásquez Díaz. Författaren berättar om sitt liv, uppbrottet från Castros Cuba, ”studierna” i det Socialistiska Polen, äventyr i Miami och Los Angeles och Malmö som en någorlunda fast punkt.

Tänker på de två senaste veckorna med ”Ring P1”, på saker som sagts, dumma  såväl som  bra. Stora som Världsdelar och somliga små som parkeringsplatser.

Men var är min katt?

3 tankar om ”STORT OCH SMÅTT”

  1. ca 9 km/h är helt okay Helena, Med lite mer träning så kommer du lätt under 60 minuter nästa år. Var ute och tittade på täten i går kväll. Undrar om det var många SD:are som var där och hejade på de tre som ledde efter 7 km och som jag antar att vinnaren var där. Helt klart så är loppet ett trevligt inslag som nu återkommer varje augusti.
    Själv blev det parcykling på ca 150 km i går förmiddag. Det finns fina cykelvägar norr om Stäket, med lite trafik.

    1. Christer

      Med det synnerligen totalkompetenta helikopterperspektiv du kopplar på stort och smått, inte minst träning, tycker jag att du borde vara någon slags chef över allting.

      Hej från Täppas

  2. Som du vet Täppas så älskar jag sport och tävlingar men avskyr rasism. Hoppas bara att jag är skapligt fri från det sista. Fördommar kommer jag på mig att ha ganska ofta.
    Rosemary kom hem med en stor påse passionsfrukt från Kampala. Där växer dom som ogräs medans dom här kostar 10 sek/styck.
    vi hörs/Christer

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.