SEVÄRDHETER

Går till gymmet för att ro, ha ”Dictators” i öronen och tänka ingentingtankar men Simon har just fått en avbokning och vi kör ett PT-pass. ”Något nytt?” undrar han medan han räknar och jag tar i så livstycket är på väg att brista. Ligger på rygg och trycker med fötterna  bort en platta som bjuder drygt 80 kg:s motstånd.
”Nja” säger jag, berättar om lördagens konsert och att H kom hem under söndagsnatten

”Och du?” undrar jag ”Har du något skvaller?” ”Tja, hörde genom en kund, som känner någon på Hilton här bredvid, att säkerhetspersonalen blev uppmärksammade på att en av hotellet manliga gäster stod naken i fönstret och  vinkade.” ”Ja tänk om det var 7  gravallvarliga Tyska Nunnor på väg till Wasamuséet”, fyller jag i.

”Jo och saken var den att mannen också  onanerade.” ”Man får väl i princip göra vad som helst på ett hotellrum så länge man inte förstör något?” ”Jo, men gick han inte över gränsen när han vinkade?”

  Sedan går vi in i Stretchingsalen och boxas.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.