LUNNSJÖN T/R

  Ligger på Hårtevägen, den är så glest trafikerad så här års att man kan göra det, och tänker på Beatlesskivan ”Abbey Road” och få se nu, vad var det för låtar mer än ”Come together” och ”Here comes the Sun”?

Hårte Road

  Enligt H:s app, ”Runkeeper” går vi sammanlagt 1.980 mil och enbart avstickaren till Lunnsjön är 2 x 4 km. Kaloriförbrukningen per person är 1.108 vilket väl inte är stort  mer än ett par saftiga Danska Wienerbröd, men i alla fall.

  Funderar under det monotona promenerandet på bl.a. att något slags anständighet börjar vakna. Den råa främlingsfientligheten får mothugg och röstsugna partiers flirt med de mörka krafterna framstår som just  opportuns rövslickeri.  Den  bruna falangen, de vill gärna utmåla sig som bärare av ledartröjan, är en moraliskt rutten minoritet.

  Ringer Sten-Olov ”Stenta” Kardell för att höra om vi kan fosterhemsplacera hönsen  hos dem i vinter. Han är i skogen, plockar bär och ska höra med frun. Otänkbart låter det inte fast just nu har de ett överskott av Tuppar, och han som tycker det är läbbigt  att slakta fåglar.

  Erbjuder mig att sköta den detaljen bara han hjälper mig med decapiteringen.

  ”Coq au vin” är min älsklingsrätt.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.