NYA SLUSSEN

 

  Telefonslussen är en viktig del av ”Ring P1”-apparaten. Alla, som är tillräckligt säkra på handen, kan slå numret 099-510 10 men alla dessa kanske inte lämpar sig för att komma ut i Etern.

Gallringen gäller inte om det är ”rätt” åsikt utan  om personen som ringer kan uttrycka sig. Somliga kommer aldrig till skott, vet inte vad de pratar om, är långrandiga eller har ringt till fel program. Några ringer bara för att prata, få kontakt med en levande människa men  de vill inte vara med i radion.  Det är  slussens uppgift att snabbt analysera om samtalet är något för det direktsända programmet.

Johanna och Emelie i slussen
Johanna och Emelie i slussen

Det är ett styvt jobb och i slussen kan bara den sitta som är snabb i tanken, kan, i skarpt läge, fatta riktiga beslut och som sedan klart och tydligt lämnar samtalet vidare till producenten.

Idag var Slussen på topp medan jag hade en dålig dag. Jag hatar mig själv när jag brister i tålamod och klart ger uttryck för detta. Funderar på att gå en skådespelarutbildning.

2 tankar om ”NYA SLUSSEN”

  1. Ärligt täppas, sverige ett rikt land. På randen till kk. Lånar 10 mille i timmen för flyktingar, nu ännu mer, vårdköer försämras, skolmat försämras, åldervården allt täppas blir sämre pga invandringen, men har förståelse för att du inget vet om detta. Du är ju blind.

  2. Täppas du är fantastisk att lyssna på, du säger precis vad som behövs sägas och du gör det bra.

    Till boogey man: Sverige ÄR ett rikt land. Andas. Det är så otroligt tröttsamt att konstant lyssna och se människor som dig. Det ständiga tjatandet, gnällandet. På vilket sätt har ditt liv direkt påverkats av invandringen? Försök att hitta en god plats i dig och ta fram den varje gång det rycker i gnäll-nerven.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.