HIMLEN SÅSOM PÅ JORDEN

  En vänlig varm vind ligger över gårdsplanen. Igår var det vackert men isande kallt. Verkligheten höll inte ihop.

Idag stämmer allting och istället för att skicka en Svensk flagga till Mamma i himlen, tar jag som blindfotograf en bild på hennes favoritblomma, Hibiskusen. Förmodligen har de Instagram i himlen och vad gäller flagga var hon aldrig mycket för Det Svenska, tyste vid åsynen av knätofsar och längtade ”Till Kontinenten”.

Hårklippning

”Du börjar bli lite raggig på huvudet” säger TullaMaja och sätter mig på en stol utanför Lilla Verandan. Hon störs inte av pipan, snip snip, hon bara klipper på och Gud vet var den ungen fått sin energi ifrån.

När min knopp är färdig fortsätter hon med H att fräscha upp toan, måla och förbereda för en duschkabin.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.