PÅ VÄG MOT URKULT I NÄSÅKER

Jag har aldrig förut bott på hotell som har bastu på rummet” säger Felix uppskattande när vi checkat in på Hotell Hallstaberget.

Innan dess har vi hälsat på hos TullaMaja, Anton och Hjördis i Sundsvall. Dottern, kanske Lisbeth, är bara några dagar gammal och att känna hennes lilla hand är som att skaka hand med Gud. Så liten, mjuk och oskyldig. Jag har varit på några begravningar senaste året och det är hur fantastiskt som helst att smeka en hand som börjar från andra änden.

Utsikt från Hallstaberget

Sedan rattar Felix bilen till Sollefteå, det ligger en Nalle på sängen, Spa finns och portieren, vars Farfar jag intervjuat i ”På tur med Täppas i Kramfors” berättar att de flesta av Urkults artister bor på just detta hotell.

Urkult är ännu några mil bort, men vi ska dit, sanna mina ord.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.