HJÖRDIS, 10 ÅR, OCH HENNES FAMILJ KOMMER PÅ BESÖK

Mor, TullaMaja, är rar och utschasad efter gårdagens barnkalas.

Far, Anton, bakar pizza med tomat, Mozzarella, rödlök, champinjoner och salami.

Storasyster, Hjördis, fyller 10 år.

Lillasyster, Majlis,, säger ”Gobbeligobbel och glurk”.

Morfar, jag, spinner som en katt.

Anton har med sig pizzadegar och sätter genast igång. Majlis vaknar ur sin middagssömn och undrar var hon är. Hjördis tror inte på mig när jag säger att paketet är mitt och innehåller Apelsinkrokant. Mycket riktigt är det till henne och är ett set med oljefärger. Tullamaja hjälper Hjördis med något, vaggar Majlis och berättar om gårdagens barnkalas.

Efter maten tar vi en promenad längs byvägen, Hjördis cyklar, himlen är gråmulen men låter bli att regna.

På köksbänken ligger en pizza kvar och den ska jag ha till middag.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.