ARG

En programledare tappar aldrig humöret och blir ovettig. En programledare är ett under av sans och balans. En programledare är en massa saker som jag inte var idag. Dock och till mitt försvar kan sägas; Inte en sekund bröt jag mot de två viktiga punkterna i SR:s avtal med Staten: Som programledare ska man aktivt arbeta MOT diskriminering och vara FÖR jämställdhet.

Ett gäng av gnällspikar ringde ”lyssnarservice”, det som förr i tiden populärt kallades ”klagomuren”, och sa att jag var dum, arrogant och inte lyssnar på människor. Det har hänt förut och då som nu handlar det om att jag hamnat i krakel  med en Islamo- eller Homofob. Ring P1 är inte en slasktratt där okunniga rasister ostört kan dumpa sina värsta mentala avfallsprodukter. Så det så.
Lyssna: Ring P1

6 tankar om ”ARG”

  1. Åh, men du var så bra idag! Jag skulle inte klara en minut med någon av de som pratade. Jag känner hur pulsen stiger och jag vill bara skrika åt dem. Det kryper liksom i kroppen på mig. All heder åt dig som har mod att säga ifrån!
    Du är den absolut bästa programledaren i Ring P1. Så det så.

    Många hälsningar
    /åsa

  2. Det här måste jag lyssna på sen, missade tyvärr programmet. Men jag låg absolut inte och sov utan var påväg till jobbet. Jag måste visa en oroväckande diskussion som finns på flashback sen. Och så undrar jag om ”berättelsen om djur” kommit ut än? Den finns nämligen med på bild bland dina andra böcker överst på sidan bredvid en bild på dig. Och en sista grej, det är jag som styr musiken på jobbet och funderar på att sätta på Jonathans låt. Haha. Puss, Jullan

  3. Jag håller med många av de som ringde in, programledaren vet inte vad han snackar om. Det GÅR alldeles utmärkt att komma hit utan att göra nånting alls, i alla fall i min verklighet, men kanske inte i er…

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.