FLASHBACK2

Jullan går in på skvallersiten Flashback och fiskar fram ett par röster om min obetydliga person. Säger som den Finska badisdamen som när hon gick runt och borstade gubbryggar och en av dem fick fjong, stillsamt utbrast: Tack för uppmärksamheten.

Alltså. Ett par, givetvis anonyma, röster från Flashback:

Täppas, mitt hat mot denna vämjeliga människa vet inga gränser. Han är så djävla dryg och så fort det ringer in någon invandrare så börjar han gulla med den och det spelar ingen roll hur tokig denne är. Jag tror han har någon allvarlig psykisk störning. jag spyr när jag hör hans röst.

Vore jag nazist skulle jag inrätta ett speciellt Täppaskoncentrationsläger bara tillägnat honom. Där skulle alla tortyrredskap som forskats fram genom tiderna finnas. Där skulle även gräddan av världens psykopater vara samlade och det skulle vara fritt fram för dem att gå loss på Täppas med vilka medel och redskap de ville. En obehagligare människa än denna Täppas går faktiskt inte att finna på våran jord.

Den som snackar skit om Täppas kommer jag att söka upp o göra kattmat av.

Nä skämt åsido, fan vad grym den gubben är, han kan knäcka de grymmaste kommentarerna någonsin. Han kan plocka ner den högljuddaste o den mest envetna jäveln som finns.

Det roligaste är när han mitt i någons plädering bara frågar "Hur är vädret där du är just nu ". Fan då skrattar jag så jag pissar ner mig, han är lätt den bästa programledaren för Ring P1.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.