POST SPORTLOV

Själen står och hänger mellan Ragnars Skiduthyrning och själva Hotellet i Edsåsdalen. Knappliften i Barnbacken skramlar och knarrar. En gubbe från Borås i  Toppluva, den tycks ha flugit in från en annan Planet och landat på hans huvud, står och pratar  Skidvalla med en Stockholmare. Världen är begriplig. Har man bara rätt Valla är det inga som helst Problem.

Kroppen har färdats till Hälsingland och Basläger nummer 2, det i Jättendal. Imorgon avreser resten av Familjen till Basläger 1, det i Stockholm. Jag stannar ensam här och kommer de närmaste två veckorna att göra Dagsutflykter till SR:s Studio i Sundsvall. Får inte glömma Syretuberna, Rep  och Vindtätt för det är Strapatsrikt på Ring P1-Toppen.

Web-redaktör nr. 1, Hans, är i Thailand och gonar sig. Web-redaktör nr 2, Jullan, får jag tag på via en skakig lina till After Skisituationen på ”Dippan” i Åre. Det tjoas något alldeles infernaliskt i bakgrunden och frågan är om det här inlägget någonsin kommer att Publiceras.

I Inboxen ligger en Kommentar till inlägget ”Mindfulness” från Tuija Ett Vittnesmål om att jag redan på 70-talet pladdrade om detta men att jag använde andra ord när jag beskrev hur Medveten Närvaro fungerar när man Diskar.Det slår mig att Livet krumbuktat sig hit och dit en hel del sedan dess men att jag, ändå och trots allt, inte lämnat  Diskbänken.

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.