BAJS

Idag kom en försändelse med Bajs. Den var adresserad till ”Muslimjäveln Täppas Fogelberg SR Sundsvall” Jag hade inte en aning om att jag är Muslimn. Två Poliser kom och tog hand om det Stinkande Bevismaterialet.

Solen Skiner och det finns all anledning att försöka tänka Positivt.

Det är roligt att arbeta med ett  Radioprogram, ”Ring P1 099-51010” som väcker sådana starka känslor att någon gör sig omaket att Bajsa, Förpacka och Posta. Det tyder på ett starkt Engagemang och det är hemskt fint med Engagerade människor.

Det är inte första gången detta händer. Av en händelse finns ett helt kapitel, ”Yes, Bajs, Alright”, med funderingar kring Bruket att sända  Bajs.  I min senaste bok ”Kärlek mellan Frysdisken och Hundmaten”

Det kan ju t.ex. handla om en inverterad Kärleksförklaring frårn någon som tycker att dess Avföring är Skapelsens Krona.

5 tankar om ”BAJS”

  1. Ja, tänk att man gjort ett sådant intryck på någon att de anstränger sig så mycket. Och sedan får de läsa om det också, och det kan man ju bjuda den stackaren på. Barn i en viss ålder är ju så stolta och fascinerade över sitt bajs och det är den finaste gåva man kan få. Dessutom blir du kallad muslim vilket jag tycker är hedrande! Jag tycker mina muslimska arbetskompisar är helt underbara. Många glada skratt blir det på jobbet.

    1. Är en person dum i huvudet så är den det oavsett om personen i fråga är svart, vit, gul eller blå! Detta har jag uppfostrat mina barn i och jag är stolt över att säga att mina barns bästa vänner befinner sig i stort sett över hela färgskalan. Ja, jäklar vad jag är stolt över detta! Här tittar vi inte på hudfärgen för att bedöma om jag tycker om någon eller inte. Och att det finns ljushuvade idioter som är lika svarta som den mörkaste bajs på insidan bevisas väl av föregående inlägg!

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.