EN TORSDAG I EN RADIOMEDARBETARES LIV

Att Arbeta med Ring P1 innebär inte bara att jag får Prata med spännande människor utan också att jag får dagpendla från Hälsingland till Sundsvall.

Samåker med Erik från Årskogen. För ett tiotal år sedan Korsade han E4 på sin cykel. Han glömde att se sig för och blev Manglad av en Personbil. Inte många Ben var hela i hans Sargade kropp men precis som folk från den Trakten är han en Seg rackare och står nu åter på benen. Alltid och i vilka Väder som helst bär han Träskor och under resorna sätter han in mig i de Lokala Sedvänjorna. En ”gnarp-Kvarting” är t.ex. en 5-liters dunk med Hemkört.

Efter Sändningen belönar jag mig med ett besök hos Alberto på Burrito.nu vid Trädgårdsgatan. Alberto är från Mexico City, världens kanske största stad, och hans fru kommer från Venezuela. Hon är Ögonläkare men måste tröska igenom Hyllmetrar med Byråkratiska Blanketter innan hon kan börja arbeta som sådan i Sverige.

Alberto snor ihop en Burrito på tomatbröd, Räkor, Ost, Bönor, Grönsaker och Koriander. En skål med Pico de Gayo, sallad på Lök, Tomat, Majs och Koriander, sätter Pricken över I på denna kraftiga Lunch. Den innehåller förmodligen så många Kalorier att det skulle räcka till ett helt Viktväktarmöte.

Ikväll blir det träning med Maria.

2 tankar om ”EN TORSDAG I EN RADIOMEDARBETARES LIV”

  1. Hej Täppas. Vad kul att du gillar våra Burritos. Men det viste jag redan sedan länge tillbaka. Ha en trevlig helg och vi hörs snart igen för en ny räk Burrito eller nåt annat.
    Hasta la vista!!!!
    Din vän
    Alberto

  2. Hej Täppas, kul att läsa din blogg och speciellt då du skriver om min härliga son Erik som jag är så stolt över. Det var en riktig smäll imagen då jag o hans lillebror Lars hittade Erik påkörd på E:4an. Det finns smällar här i livet som man kunde klara sig utan men med facit i hand så har ju allt gått bra.
    mvh Karin Ström

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.