FREDAGEN

En Räv skyndade längs Snöplogkanterna som kantar G:a  Riks 13 när Maria  och jag igår kväll färdades till ”Kulturstjärnan” och Gymmet i Gnarp. Sprang den för att slippa bli en Tofs på en Mössa som en flicka bär på Karlaplan?

Uppenbarligen Ringde inte Räven till P1 idag för att beklaga sig.  Humanoida inringare fann i vilket fall ständigt nya infallsvinklar på allt Helevete som drabbat och kan drabba Mänskligheten. Massakrer på Demokratikämpar i Nordafrika och Jordbävning, tsunami och havererade Kärnkraftverk i Japan kan få den mest inbitne Optimist att tappa Sugen

Hoppet kanske ändå står att finna i just det att Människor vill prata, vända och vrida på  tillvaron.  När ingen längre orkar bry sig  är det verkligen slut.

Fredag med Träningsvärk i Musklerna efter Gårdagskvällens träning och Dimma i Bollen efter två veckors Hjärngympa med Ring P1.

Fredag och tid att vila och fira med en Alkoholfri öl.

En tanke om ”FREDAGEN”

  1. Hej! Tänkte bara säga att nu har min bror medverkat i sin del av Hasselfilmen. Han är noga med att säga ”långfilm” och nu pratar han ”Hollywood” och ”Sverige känns för litet för mig”. På något sätt tycker jag att du klarade av din del på ett mer balanserat sätt. Du verkar faktiskt nöja dig med Hälsingland fortfarande. Eller? 🙂

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.