TJO FADERITTAN LAMBO!

Täppas och HFlickorna, Jullan och hennes kompisar, var uppåt värre och alla föräldrar var stylade till tänderna. Ganska snart övergick kalaset i ett enda talkörande där allt mer hesa ungdomsröster gastade”Tjo faderittan Lambo”och föräldrarna blev ett slags publik.

En Representant för själva krogen ”Collage” eller var det ”The Living Room” inledde med att understryka att alla som stod på borden skulle slängas ut. Vidare uppmanades den unga publiken att dricka vatten mellan skålarna. Det lät som förmaningar inför ett fotbollsderby men efter en stund begrep man varför. Det här var ingen mysstund i kuddrummet med saft och bullar.

Vi försökte prata så gott det gick. Greven satt bredvid mig och suckade att han ALDRIG tänkte ta studenten. Invid H satt Marsha, Urbans Ryska Prinsessa och Urban, Jullans Gudfar. Åke Lindberg och hans Lena satt jämte mig och bortom dem Felix samt Jullans Pojkvän Jack samt dennes kompis Fabian.

Stämningen var efter ett tag så bedövande att Marsha anförtrodde H att hon ”Ville sova, Lambo”. Skulle verkligen ett tal från mig platsa men Jullan försäkrade att så var fallet och jag tog i så livstycket spändes till bristningsgränsen. H undrade om jag inte varit för uppriktig, Polispikéten t.ex., men Jullan var jättenöjd.

Det verkar rätt körigt att ta Studenten.

Felix, Täppas och MarshaJullan, Åke Lindberg, Täppas och Greven

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.