VEM ÄR DET?

I ett hörn av Studio 8 i Radiohuset står ett runt bord. Det är härifrån som Lotta Bromé låter sin röst lysa över Sverige. Med en mugg kaffe tar jag plats för att sända Ring P1.

Programmet startar och bin Laden går igen. Ingen påstår att han reinkarnerat i en Pizzabagare i Askersund men flera menar att han borde ha fått en vanlig human rättegång istället för att bli skjuten i huvudet och kastad åt hajarna. En man menade att han, alltså Usama, lever. Många vet mycket om saker de inte vet något om. Det är också Ring P1.

När jag vandrar ut ur Radiohuset genom den väldiga hangaren är det en människa som stoppar mig. Det är inte bin Laden. Hon säger att hon heter Petra Mede och att hon verkligen älskar Ring P1 när jag sänder. Hon är översvallande och jag bläddrar febrilt i mitt inre kartotek men hittar inte kortet med hennes namn. Det vore roligt att kunna säga något uppskattande tillbaka, fredag som det är och allting. Stammande tackar jag för berömmet.

Utanför på trottoaren ringer Jullan. Frågar henne vem i hela friden Petra Mede är och hon upplyser mig syrligt, som vore jag förståndshandikappad, att hon ledde Melodifestivalen förra året och att hon fick mycket kritik och mycket beröm.

Jag kan väl inte veta allting. Tom i huvudet är vad jag är efter två veckor med Ring P1 och vad jag längtar efter nu är att besöka World Class, ro som en galen babian i en timme medan hjärnan masseras av hårdrock och sedan släcka törsten med en alkoholfri öl.

2 tankar om ”VEM ÄR DET?”

  1. När det gäller B-L så kan ju sägas att det det inte var speciellt kristligt gjort för att vara amerikaner. Men så var dom nog ilskna som bin efter alla år. Hur mycket tid och pengar har inte amerikanska krigsapparaten lagt ner på sin sniffande blodhund. Förmodligen var det planerat att bli värsta sortens förnedring med dumpningen i havet o allt. Läs islamguiden om begravningar. Mycket finns att säga om amerikaner men dom tar inte skit från andra, aldrig tar dom skit från andra. Sen vet man inte riktigt hur man skall tolka Nostradamus profetior om två torn skall falla och andra världskriget o Hitler. Var det inte Hiller Nostradamus kallade honom?

  2. Täppas:

    Ring P1 när du är värd och Nordegren i P1 är de enda radioprogram jag bevakar och absolut inte vill missa. Program med substans och studs i.

    /Max

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.