EGOBOOSTING

Berättelser om djurÅter i staden inbillar jag mig att jag måste ta Greven i nackskinnet för att få iväg honom till skolan. Det behövs inte. Hans säger: ”Fuck skolan!”. Men går ändå dit. Hatkärlek.

Själv går jag till förlaget Lind & Co där min redaktör Kajsa hjälper mig att sända ut lite fler ”Berättelser om djur”. Fick värsta egokicken förra veckan när vi gjorde samma sak. Nu har den laddningen sjunkit undan och Kajsa, som är mycket förstående, inser att jag måste egoboosta. Jag älskar att skicka min egen bok till vänner. Det är snällt av mig men sanningen är den att det är skönare att ge än att få. De kan ju alltid pressa blommor i boken.

Kicki Danielsson – ett SchlagerlivLuften av ovädrad bokmal på förlaget har en ny liksom glittrig doft. Det visar sig att drottningen av Svensk Country Kicki Danielsson sitter i rummet bredvid och blir intervjuad av Aftonbladet. Hon har skrivit boken ”Kicki Danielsson – ett Schlagerliv” och vi är alltså förlagskamrater.

Dörren går upp och in svävar Kicki. Hon slänger sig som en euforisk honungskaka i min famn och jag känner ett fullkomnat lugn sprida sig genom kroppen. Egoboosting? Det är bara förnamnet.

Oh Jesus vad vi ska rocka på Bokmässan. Hon som Drottning och jag hennes Kung!

Kiki och Täppas

En tanke om ”EGOBOOSTING”

  1. VISST ÄR DITT EGO STORT, VÄLDIGT VÄLDIGT STORT, BLAND DE STÖRSTA JAG MÖTT.
    DET MÅSTE VARA EN BELASTNING

Skriv gärna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.